Wysłany: 2008-08-12, 16:49 Fast and Furious . Team (FaF.Team) Czyli Klan NFS:MW
Witam Wszystkich!
Długo mnie pewnie nie widzieliście... Wiele czasu przesiaduje na Most Wanted aby dopracować swoje techniki jazdy Mazdą RX-8... Przyszło mi na myśl żeby zrobić porządny klan, rzeszający polskich kierowców z MW.
Team, który utworzyłem nazywa się Fast And Furious, a skrót FaF.Team... Serwer jest na Hamachi
Siec : FaF.Team
Hasło : FaF
Zapewne wiele ma problemy z LANem... Podam dokładną instrukcje łączenia się do mojej gry, i organizowania rozgrywek
1. Jak zainstalowaliśmy Hamachi dołączamy do mojej sieci (Info na górze)
2. Wchodzimy do gry i wybierami "Rozgrywki LAN"
3. Dołączamy do instniejącej rozgrywki i gramy!
Jeżeli ktoś chcę w naszej sieci założyć Rozgrywkę LAN (Jak chcecie, nikt wam nie broni)
1. Dołączamy do sieci Hamachi
2. Zmieniamy TRUST_MATCH i ADDR bind adres w server.cfg - znajduje się w folderze z grą - na adres IP twojego Hamachi.
3. Wyłączamy kartę sieciową (Odłączenie od neta)
4. Wchodzimy do gry
5. Klikamy Rozgrywki Lan i tworzymy serwer
6. Gdy stworzymy, minimalizujemy NFS MW i włączamy Internet!
__
Spróbuje znaleść też inne sposoby łączenia do mojej sieci, dla tych którzy będą mieli słabszy internet...
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Ostatnio zmieniony przez Arthic 2008-08-13, 13:53, w całości zmieniany 1 raz
Arthic, chyba bede musiał odkopać starego dobrego MW.. Odswiezyc troche lakier na gallardo bo pewnie korozja isię już wdarła etc. Myśle, ze dam rade czasem pogrywać (w te jakże dobra grę przecież)
Mogles w nazwie klanu dac coś w stylu Gracze org and furious ;p
Wysłany: 2008-08-13, 13:47
Klan jest dla każdego... Nie tylko dla tych którzy siedzą na tymże forum...
Z czasem, gdy będę perfekcyjnie panował nad moimi wozami, zaczne robić tzw. Treningi.
Najbardziej uzdolnieni, zasłużą na specjalne względy
Ok, ci którzy zamierzają grać w tym klanie, proszę napisać posta, z nickiem na Hamachi, Swoim nickiem w MW, oraz jakimi wozami będą jeździć... W końcu musimy się w czymś specjalizować
Hamachi : Rafał
Nick w MW : Arthic
Wozy : Mazda RX-8 / Mercedes-Benz SLR McLaren / BMW M3 GTR
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-13, 16:09
Ja też niekiedy będe pogrywał
Hamachi : Gutek
Nick w MW : Gutek
Wozy : Mazda RX-7 (Moja perełka)/ BMW M3 GTR / i jeszcze jeden samochud tylko nie wiem jaki, kupie, zrobie i napisze jaki.
Ile mniej więcej MW kosztuje?? Grałem raz u kupmpla ale on am legalnego inaczej wiec chyba nie mozna u was w klanie na takim grać;p A chciałbym sobie kupić i moze popykac z wami;)
Siema, słuchajcie kupiłem MW i sciagnalem to Hamachi. Znalazłem was w hamachi jest tam Gucio, Gutek,jam ......... ale o której godzinie mniej wiecej gracie przez lan ?? Zagrałbym z wami:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum