Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-18, 17:24 gracze.org team
Zakładam klan gracze.org i tym samym sieć hamachi gracze.org do gry race driver grid.
Co potrzebne:
Gra Race driver Grid
Hamachi ta wersja działa na 100% nie wiem jak inne DOWNLOAD
Dobre chęci i wolny czas.
Jak grać włączamy gre najczęscie ikonką na pulpicie wybieramy opcję MULTIPLAYER później LAN następne SESSION LIST sprawdzamy czy istnieje jakaś sesja jeżeli tak to dołączamy się do niej jezeli nie a mamy chętnych do grania to wciskamy CREATION SESSION i tworzymy sieć inni się do nasz dołączają i gramy problem może być z odróżnieniem bo na lanie ustawia nam pierwsze litery z nicków więc jeżeli ja mam Gutek G to w grze jestem G G i tak będziemy musieli się odrużniać.
Jak narazie często trenuje z kumplem drift możecie się przyłączyć.
Po nazwę i hasło sieci piszcie na PW nie chcemy gości z poza forum. ZAPRASZAM.
Na godziny grania będziemy się umawiać i wtedy przyjdzie wszyscy który mogą.
Jak jest się we dwóch też fajnię się gra.
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-08-20, 11:32
Na hamachi trenujemy bardzo często ale na publicznych też gramy gra jest super ale chętnych z forum dwie osoby z czego jedna gra więc trzeba jakoś zachęcić ludzi, kto ma GRIDA? Ja cały czas na gg mam opis "Kto gra w race driver GRID przez neta?" zero odpowiedzi.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-20, 13:09
Mi niestety nie pójdzie na moim sprzęcie.
Może jeszcze w tym roku pogram jeżeli w moim dylemacie "lustrzanka vs. pecet" nie wygra lustrzanka.
Wtedy GRID jest obowiązkowy do zaliczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum