Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Stunt GP
Autor Wiadomość
Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-08-04, 21:15   Stunt GP

STUNT GP

Producet: Team 17
Polski Wydawca: Team 17
Typ: Wyścigowe
PEGI: +3
Multiplayer\LAN: TAK\TAK
Cena: 49 zł

OPIS

Stunt GP jest grą wyścigową, w której kierujemy zdalnie sterowanymi samochodzikami na baterię. W grze nie brak adrenaliny, wyskoki, oraz najróżniejsze triki przyprawiają o nerwy, również z myślą, czy nie wypadniemy z toru. W grze mamy do czynienia z wyskoczniami, pętlami, ostrymi zakrętami i z innymi obiektami, w których potrzebujemy praktyki, aby wzbić się coraz wyżej, za pokaźny wyskok ( trik, wyczyn ) otrzymujemy wzamian BATERIE , które załadować możemy, jak mówiłem za wyskoki itp. itd., oraz za przejechanie specjalnej trasy naładowanej energią, gdzie po przejechaniu mamy całą baterię, za którą możemy jechać, jak i używać dopalaczy, przez co energia szybciej spada, przeciwnicy w Stunt GP wcale nie są tacy głupi na jakich wyglądają, gdy tylko się zbliżymy, oni próbują nas zepchnąć z trasy, lecz jak stare przysłowie brzmi "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie", więc my możemy zrobić rywalowi to samo, ilość przeciwników, oraz poziom trudności rozgrywki ustawiamy na początku, w grze gramy single, jak i multiplayer.

GRAFIKA

Grafika w tej grze nie jest, ani dobra, ani zła, autorzy skupiali się głównie na całej adrenalinie, która im się udała, podczas wyskoku kamera nam się nieco oddala od pojazdu, przez co lepiej widać efekty, zresztą samą kamerę możemy sobie jak chcemy ustawić, za pojazdem, przed, w pojeździe, tak jak w NFS, powiem to tak "prosto z mostu".

DŹWIĘK

Muzyka w grze takżę została udana, w każdym wyścigu, zależnie od typu torów i otoczenia jest inna muzyka, co prawda nie jest to Rock, jak w NFS'ach, ale za to i ta w grze ją umila, dźwięki wydawane przez samochodziki też brzmią naturalnie, w tunelach jest pogłos, słychać samochód, który się zbliża do nas, lub kiedy my się do niego zbliżamy, walnięcie nadwoziem o ziemię. Wszystko co w NFS'sie ( chodzi o efekty dźwięczne )jest w Stunt GP.

SCREENY

WYMAGANIA

Zalecane: Pentium II 350MHz, 128MB RAM, akcelerator 3D.
Minimalne: Nieznane

MOJE OCENY

PLUSY
+ ładna grafika
+ możliwość wykonywania trików
+ Symulator jazdy samochodzikami na baterie
MINUSY
- czasami głupie ustawienia kamery
- odczuwanie w grze niskiej grawitacji
- za drogo jak na taką grę

Grafika - 8/10
Dźwięk - 9/10
Grywalność - 9/10

Ogółem - 8,70/10

DEMO

--> DOWNLOAD HERE <--
Ostatnio zmieniony przez Gucio777 2008-08-04, 21:25, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-08-04, 21:19   

Miałem tę grę długi czas i bardzo mi się spodobała, grafika jest miodzio, wyścigi z czasem trudniejsze ;) tryb kaskaderski (czy jak to sie nazywało) również super. Grę ocenie na 9/10 a twoją recenzje 10/10 ! + :)

Postaw piwo autorowi tego posta

Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-08-04, 21:27   

Dzięx Ocieks za P!VV0 :) Dodam jeszcze swoją ocenę także, bo zapomniałem :mrgreen: i dopisałem, że moje oceny, żeby nikt się nie czepiał, że sam wymyśliłem :| ,bo wymyśliłem, że moje oceny xD czaicie :| ?

Nitrol 
Dark

Piwa: 32/38
Wysłany: 2008-08-04, 22:04   

Dzięki za przypomnienie gry, swoim czasem potrafiłem grać w to cały dzień, piwo1

Odpowiedz do tematu