Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 99 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-09-09, 16:26 Nabór do nowej wizji Dżimsona!
Jim napisał tu sporo artów, więc styl jego pióra już poznaliście. Teraz wpadł na nowego pomysła, by wreszcie skrobnąć coś, zapożyczając postacie nie z wybujałej fantazji a... tegoż forum! Potrzebuje 4-6 ochotników/ochotniczek... Zgłaszać się, kto chciałby wystąpić!
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 99 Piwa: 30/6 Skąd: mam tyle talentu?
Wysłany: 2008-09-11, 21:24
No, chyba bezrobocie kiedyś w końcu zacznie spadać, bo jak widzę w kraju mamy wielu potencjalnych samobójców(ehh to moje bełkotliwe poczucie humoru) !
A tak poważnie, do arta wypożyczam :
Ocieksa, Krzychuna, Gucia777, Karolinę912 i Nitrola. Jeśli zajdzie potrzeba stworzenia kolejnych postaci, użyję kogoś z pozostałych kandydatów... Temat zamykam.
_________________ Człowiek jest z natury dobry. Szkoda tylko,że natura jest zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum