Oto ostatnia część Spellforce
Tutaj mamy możliwość rozszerzenia poziomu bohatera do poziomu 50 i 20 poziomu umiejętności
akcja rozgrywa się w Cesarstwie Xu gdzie Hokan Ashir(ten z Szeptu) po zdobyciu Maski Beliala i zamierza wskrzeszać magów Kręgu krwią boga Ereona.Rozczarowaniem dla wszystkich może być ,że tym Ereonem jest Darius.Tak tak Darius dobrze widzicie xD
Akcję rozpoczynamy na Wybrzeżu Czarnowody jeśli jesteśmy Strażnikiem Feniksa albo w Mieście Dusz jeśli jesteśmy Wojownikiem Cienia tak czy siak akcję będziemy rozgrywali w tych samych lokacjach obojętnie jakiego herosa importujemy.
Tutaj pojawiają się nowe przygody, nowe lokacje, nowe artefakty łącznie z kompletami, i też runy:meduzy,trolla,krasnoluda
Mamy też możliwość toczenia pojedynków w Koloseum za ktore są wspaniałe nagrody
Moją recenzję dedykuję Craigowi mojemu przyjacielowi który ostatnio się pogubił w tym wszystkim
A wracając do gry
Grafika całkowicie się poprawiła i doszło sporo nowych ścieżek dźwiękowych
Ocena:6-
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-09-09, 18:51
Nie wiem zabardzo czy to recenzja ale jeżeli tak to mam kilka uwag a mianowicie:
1. Troche krótka.
2. Gdzie opis grafiki?
3. Gdzie opis dźwięku?
4. Gdzie screeny.
5. Brak minimalnych wymagań gry.
6. Troche mało ocen powinienes dać ocene za:
Dźwiek
Grafikę
Grywalnośc
wypisac plusy i minusy gry.
9. Brak informacji o wydaniu.
8. Wzorój się na recenzjach tego typu KLIK
panie Moderatorze przepraszam pana za to ,że źle napisałem tą recenzję
Ale proszę ich nie niszczyć
Włożyłem w ich zrobienie dużo pracy
A to moje uwagi:
kombinacje ze screenami mi nie wyjdą bo nie znam się na tym i kompa mam słabego
i w innych recenzjach też za bardzo nie zauważyłem screenów
KLIK`a nie czytam bo jest drogi a u mnie w Czarnej Białostockiej nigdzie nie ma tej gazety i nie będę jechał do Białegostoku tylko po to żeby kupić KLIK
informacje o wymaganiach sprzętowych są nieobowiązkowe bo czytałem o tym w poradniku do robienia recenzji na tej zacnej stronie
A o takie rzeczy jaki rodzaj grafiki itp. proszę mnie nie męczyć bo nie znam sie na tych rzeczach
Gucio może potwierdzić to co mówię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum