Słyszałem że ma powstać dodatek do Crysisa pod nazwą "Crysis Warhead" to nie będzie dodatek do przejścia tylko do lepszej grafiki dodatek ma być w Polsce "12 Września" i ma kosztować jedyne 79.90 data może sie zmienić
Będę informował waz na bieżąco o tym dodatku w tym temacie możecie mówić co o tym temacie sądzicie jakie są wasze opinie na temat dodatku do Crysisa
TO ma byc dodatek czy następca.. Bo mi sie prawie na 100% wydaje, ze to będzie sequel Crysia. TZN nie dodatek tylko nstepna cześć. A grafika faktycznie ma sie jeszcze poprawic. Watpie, zeby wyszlo to we wrzesniu- cos za szybko.. No chyba ze na kase crytek juz leci, jak to jest np w przypadku EA...
Watpie, zeby wyszlo to we wrzesniu- cos za szybko.. No chyba ze na kase crytek juz leci, jak to jest np w przypadku EA...
No tak, gra wychodzi we wrześniu takie jest oficjalne stanowisko EA.
A co do gry to drugi raz nie dam się nabrać
Edit. znalazłem wymagania :
Cytat:
Wymagania Crysis: Warhead:
1. Procesor: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz dla Visty), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz dla Visty), AMD Athlon 2800+ (3200+ dla Visty) lub lepszy,
2. Pamięć RAM: 1GB (1.5GB dla Visty),
3. Karta graficzna: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro dla Visty) lub lepsza,
4. Pamięć karty graficznej: 256MB,
5. Wolne miejsce na dysku: 15GB,
6. Karta muzyczna: kompatybilna z DirectX 9.0c,
7. Napęd: DVD-ROM,
8. System operacyjny: Microsoft Windows XP z Service Pack 2 lub Microsoft Windows Vista,
9. DirectX: DX9.0c lub DX10.
SpeedY, nie masz racji to ma być tak jakby kolejna część CRYSISA tylko że ma pójść na słabszych koputerach i grafika ma być ciut ciut lepsza(nie wiem jak to zrobia xD). Fabuła ma być praktycznie taka sama tylko że postacią jaką sterujemy jest ŚWIRUS (kto grał w Crysisa ten wie kto to) .Gierka zapowiada sie niezle (pomyślcie sobie: nomac zrobił tyle zadymy a świrus.... xD) . Gra zapowiada się extra;)
Nie ma za co;) Przecież od tego tu jestem żeby pomagać
P.S. Mam dobrą wiadomość dla wszystkich a mianowicie.... cena CRYSIS WARHEAD spadla do 65zł90gr :D (na gram.pl) moze gdzies indziej taniej ale dobre i 15zł:)
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-14, 14:19
Tak bym chciał, aby mi poszło, ale żeby oryginałka mi nawet poszła, nie wiem czy na średnich detalach to muszę wydać z 500 zł na dobry tuning, ale raczej by poszło na medium teraz na moim kompie cięłoby się na minimalnych, że nie chcę nawet myśleć xD a tak bym chciał pograć co do zapowiedzi, zainteresuje mnie to jak będę miał lepszy sprzęt
Gucio, jakiego masz kompa?? Moze cos ci poradze??
Ja mam:
Pentium Dual Core E2180
ABIT IP35P
Kingston 2x1GB HyperX 1066MHz DDR2
GeForce Palit 8600GT Sonic + DDR3/256MB/128bit
I CRYSIS chodzi na średnich aż miło popatrzeć (ma wyzsze wymagania niz bd miał Warhead) Daj konfig swojego to coś poradzimy ze bd chodziło burza rogi;)
Więc tak to jest moja rada:
Sprzedaj pamięc i kup 2x1GB OCZ Platinum REV.2 CL4 (około 120zł)
Sprzedaj proc i kup Athlon 64 3800+ AM2 BOX (2,4GHz)około 100zł (powinno pociągnąć ale zawsze można podkręcić ale wtedy kup coolera jakiegoś ) Chyba że twoja MOBO obsługije 2rdzeniowe to kup AthlonX2 4400+ (około 120zł)
Grafe zmień na GeForce7300GT SONIC 256MB DDR3 około 100zł
czyli razem około 350zł (ale czesci sprzedasz za około 170zł wiec wyjdzie jakieś 180zł własnego nakładu)
Te częsci powinny na minimum pociągnąć:) Na srednich to bys musiał wszystko wymienic chyba:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum