Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-26, 18:54 Dodatki do Spore
Zapowiedziano dodatki do gry Spore, jak narazie nie jest to oficjalne, ale możemy się spodziewać niedługo jakichś informacji. Narazie przedwczesna, niepewna zapowiedź. Dodatków ma być 6.
nie wiem jak to będzie wyglądać, ale Dodatek "Smutne Szczeniaki" nie będzie za fajną rzeczą. To nie jest aż taki Symulator jak The Sims 2, tu jest koniec tej gry, nie tak jak w przypadku Simsów.
Co o tym sądzicie, czy to bujda, czy może to być prawda. Ja nie jest za bardzo przekonany, że mogą być dodatki do Spore. Jeśli już to jakieś dodatkowe pyski, łapy itp. itd. Ale nie takie, żeby wznosiło coś do fabuły. Wypowiedzcie się i pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-09-27, 07:51
Jak dla mnie to zwykłe jajcarskie falsyfikaty:
1. Na 100& ten szczeniak jest z jakiejś innej gry ale nie pamiętam jakiej
2. Halo to już napewno ;P
3. Czemu wszystkie okładki są takie same?
4. W ataku wikingów głowa sporka zasłania znaczek wiekowy - to niedozwolone
5. To za bardzo przypomina simsy - producent raczej nie podrabia własnej gry
6. Tylko głupi by się na to nabrał- 200% joke
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-27, 10:23
No rzeczywiście masz rację z tym znaczkiem. Trochę mi to wygląda jakby było wklejone przez Photoshop. Zresztą, każdy dodatek - inne pudełko. Ten szczeniak jeśli już powinien wyglądać jak Sporki, a nie jak w rl, zresztą on mi też przypomina z jakiejś gry, chyba Dogz, ale nie pamiętam. Oraz ta sama trzcionka nazwy dodatków. Do każdego powinno być raczej urozmaicenie. Dla mnie to raczej jak już mówiłem bujda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum