Naprawdę wielce się ciesze z fejbul dwa xD Jedynka była świetna, mam nadzieję że 2 będzie jeszcze lepsza.
Mam jednak pytanie, jakie są wymagania tej gry...minimalne oraz zalecane. Chciałbym wedzieć czy sobie zagram.
Nie rozumiem, więc dwójka już wszyła czy nie w końcu ? skoro Karolina912 gra już w dwójkę to oznacza, że jest w sklepach internetowych i multimedialnych.
aj gucio gucio ja mowilam o 1 odpowiedziałam ci po prostu na pytanie 2 jeszcze nie ma o ile mi wiadomo
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-30, 14:07
DajMiNazwe napisał/a:
Ograniczenie wiekowe to ponoć 16/18+.
Eeee tam. Na opakowaniu w jedynce niby napisane jest +16 na białym tle ze stroną PEGI, ale kto gra w tą grę powyżej tego wieku ? No kto ? Zaledwie 20 % graczy. Fable jest właśnie uwielbiane przez młodszych graczy, którzy lubią "kaszanę" ( kaszanę jak kto woli ), chodzi mi o takie rachu, ciachu mieczem Ba rachu ciachu, ale efekty to dopiero sztuka wielka. I jak by tu nie grać z wiekiem poniżej 16 lat czy 18, ja chętnie w to zagram nie zwarzając na PEGI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum