Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-07, 21:28 Mafia II
W 2009 roku zawita do nas druga odsłona Mafii, kultowej gry w której wcielimy się w członka Mafii, i będziemy dla niej robić zadania. Pondto mamy otwarty świat po którym będziemy mogli podróżować do woli.
Gra będzie miała miejsce na skraju `40 `50 lat ubiegłego stulecia.
producent: Illusion Softworks
wydawca: 2K Games
kategoria: gry akcji / TPP
Data Premiery:
Świat: 2009
Polska: obecnie brak planów wydania (ale zapewnie też 2009)
tryb gry: single player
wymagania wiekowe: 18+
Gra zostanie wydana na PC, Xbox360, PS3.
Oficjalna strona: KLIK
Ostatnio zmieniony przez wysocki 2008-08-08, 08:57, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-08-08, 08:49
Autorzy obiecują też, że będzie można wejść do większości budynków. A ze szczegółów zapamiętałem, że fragmenty rozbitego szkła będą generowane losowo - zawsze inne
W "jedynkę" grałem lecz nie doszedłem do pewnej słynnej sceny trochę mnie zniechęcał poziom trudności, który będzie w 2 części pomniejszony. Na grę ciekam z niecierpliwością
Vasyl napisał/a:
bede musiał wymienić kąpa
- oj kąp się kąp
a serio ja też, no chyba że wyjdzie na PS2
Czekam na tą grę z niecierpliwością... Mafia 1 mnie bardzo wciągneła, ma ona niesamowitą grywalność, bardzo dużo się w niej dzieje... W jednej chwili jesteś zwykłym taksówkarzem a za chwile gangsterem, i nawet siadasz za kierownicą wyścigówki ;D Mam nadzieję że Mafia 2 będzie tak ciekawa jak 1 Zachęcam do zagrania!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum