Pierwsza część gry Sacred podbiła serca graczy na całym świecie. Osobiście nie mogę się doczekać drugiej części gry, której premiera jak się dowiedziałam ma się odbywać właśnie w wrześniu tego roku. Grafika zostanie poprawiona, natomiast jeśli chodzi o czas akcji, to będzie się rozgrywać 2000 lat przed wydarzeniami z pierwszej części. W Sacred 2 to my będziemy decydować czy chcemy ratować świat czy pogrążyć go w chaosie (kampania światła i cienia). Sama nie wiem co oznacza tak zwana Energia T, ale jeszcze się dowiem. Jeżeli chodzi o bronie to każda postać będzie korzystać z tych, które zostały przypisane danej postaci. Gra w skrajnych przypadkach da nam 100 godzin zabawy. Jednak czasami takie dość długie chodzenie po wielkim świecie staje się nudne, ale postaram się jakoś to przetrwać
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-08-19, 18:43
Chciałbym aby ta gra mi weszła jednak mam złe przeczucia gdy jest na opakowaniu napisane Games for Windows to mi na bank nie wchodzi ale nawet to znane są wymagania ?
Ejj zejdz juz z tego tematu czy gra ci pojdzie czy nie, od tego jest temat w faqu i nim żyj a nie spamujesz..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum