Polska premiera, za kilka dni, a gierka konkretna więc można założyć temacik Sam już nie mogę się doczekać, jak nastawiacie się na prequelową kontynuację Stalkera ?
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-09-01, 19:38
Skoro tej gry jeszcze nie ma powinieneś to prznieść do działu Zapowiedzi - - > http://gracze.org/zapowiedzi-vf18.htm < - - w tym dziale są gry już po premierze, a jeśli chodzi o grę to coś słyszałem i podobno ma być fajna, postaram się z internetu sciągnąć Demo, żeby ją wypróbować
Odnośnie gry, wiele osób w recenzjach pisało że już beta dla prasy była genialna, a ona była zrobiona tak ze 4 miechy temu chyba. Więc mieli co po poprawiać
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-09-02, 11:28
Po tych filmikach widać że niektóre efekty są wspaniałe, podoba mi się efekt wody bo wygląda na realistyczną i taki "soft water" jest dziś w większości nowych gier. Autorzy skupili się na stworzeniu gry gdzie podczas gra będzie przyjemniejsza ponieważ wszystkie efekty i modele są bardzo dobrze dopracowane. Gra zapowiada się ciekawie więc nic innego jak tylko poczekać
Miałem okazję przetestować, przejść początkowe misje. Grałem w polską wersję językową.
Jestem trochę zawiedziony, bo grafika za słaba i fabuła zbytnio mi nie podpadła.
Ogólnie wszystko pogmatwane - jak się zgubisz, to po Tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum