Już w 2009 roku ma trafić na sklepowe półki kolejna część znanego już przez wszystkich symulatora The Sims 3. Zredukowane w niej zostaną paski potrzeb zostaną w niej tylko 3 najważniejsze higiena, głód i energia ;] W 3 części simowie będą mogli przeżywać jakieś załamania nerwowe lub kryzysy. Do gry zostanie wprowadzony system marzeń i postanowień co u realistyczni nam gre
Screeny:
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-08, 11:55
Trochę krótka ta zapowiedz no ale dobrze Po screenie dużych zmian nie widzę, widzę że do Sims III zostanie dodane jedynie kilka nowych rzeczy dla naszej postaci i to wszystko. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Wysłany: 2008-08-08, 12:00
Nitrol napisał/a:
- a gdzie kibelek i inne (Ładnie się wyrażam) ja się pytam
ale z drugiej strony jak było miliony tych różnych "kibelków (Ładnie się wyrażam)" (xP) to człowiek nie wiedział od czego zacząć Ale z dwa więcej by nie zabrakło
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-08, 12:09
Jednak - jeżeli autorzy robią już kolejną część Simsów to aby odnieść sukces muszą skupić się na stworzenie gry jak najbardziej realnie. Bo wkońcu to co miało być było już w The Sims II a więc jedynę co można zrobić to podrasować trochę grafikę no i dodać trochę realnych spraw . Powinni skupić się na życiu Simsa i stworzyć dużo realnych oraz fajnych funkcji Więc tym postem chciałem powiedzieć : kibel raczej będzie xP
O kupnie tej gry to ja nawet nie myślę (150 zł w błoto... to ja dziękuje ), ale zagrać na pewno zagram u siostry (też kupuje wszystkie części tej ...yyy...eee... (grą tego nie nazwę bo było by to obraźliwe) ). Oprawa graficzna jednak niestety w ogóle się nie zmieniła, co może oznaczać tylko jedno - EA znowu będzie zdzierać kasę od fanek ( może i jakiś fanów?) za to samo co mieliśmy w drugich Simsach ( a i jeszcze dodatki 100 zł*10 (może 20 ))
Wysłany: 2008-08-08, 12:35
MaXiu napisał/a:
EA znowu będzie zdzierać kasę od fanek ( może i jakiś fanów?) za to samo co mieliśmy w drugich Simsach ( a i jeszcze dodatki 100 zł*10 (może 20 ))
może panowie z Electronic Atrs trochę się nudzą podczas tych wakacji Tak jak wspomniałem że zostanie dodanych kilka opcji więc będzie lekko podrasowane The Sims II. Chyba że wszystkie informację na temat tej nowej odsłony nie zostały jeszcze podane
Wysłany: 2008-08-08, 13:37
Zmiany graficzne minimalne, nadal te same nudne simsy, ludzie wyglądają tak samo. Ogólnie - wilki dodatek wprowadzający nowe simsy z lekko poprawioną grafiką plus dodaniel wielu nowych rzeczy.
no ja kupię trzecią część, super ostatnio całe wakacje zawalam na tą gre, no i oczywiście mam wszystkie dodatki, a trzecia część, już nie mogę się doczekać, chociaż więcej czasu gram w Sacred, bardziej wciąga, ale simsy są super, już to pisałam kiedyś tutaj. Faje są nowe cechy jakie pojawią się w trójce. Możliwość swobodnego poruszania się po całym świecie simów, sąsiedzi itp. tego chyba najbardziej chciałam w tej grze, chociaż przyznam, że bardziej bym chciała możliwość grania przez internet.
Ps. Aha, dotyczy screenów, to nie są prawdziwe screeny, to są :
No no. Grafika coraz lepsza. Wszystko bardziej dopracowane. Pozostaje mi tylko czekać, bo ostatnio mało symulatorów, a w SIMSy 2 nie opłaca się już grać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum