Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
The Getaway: Black Monday
Autor Wiadomość
Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-03-28, 23:31   The Getaway: Black Monday

The Getaway: Black Monday

Recenzja :

The Getaway: Black Monday to gra akcji stworzona na konsole Playstation2, fabula opowiada o trzech bohaterach, kazdy z nich ma jakies problemy. Pierwszy z nich Ben Mitchel to sierzant policji, powaznie traktuje swoja prace. Drugi z nich to bokser Eddy O'Connor. I Sam, sprytna zlodziejka z przedmiescia.

Na terenie wspolczesnego Londynu bedziemy wykonywali 22 roznych misji. I te misje nie beda uporzodkowane chronoligcznie, co dodaje smaczku grze. Na naszej drodze stanie nam sporo wrogów a zeby ich pokonac jest tylko jeden sposób ;zabic ich. Lecz nie bedziemy uzywali zadnych wynalazków typu Boozoka, dzialko Vulcan etc. Bedziemy uzywali typowych broni, pistolet, karabin maszynowy oraz granaty dymne. Ale te bronie nie pomoga nam w przemieszaniu sie po wielkim Londynie, to przemieszczania sie otrzymamy samochody, motory, autobusy, furgonetki etc. Niestety samochody nie rosna na drzewach wiec aby zdobyc jeden z nich bedziemy musieli albo znalesc bez wlasciciela albo zrobic to w stylu ala-cj, czyli wyrzucic wlasciciela z samochodu.

Grafika poprawiona (standart) ale dodatkowo dodane jest okolo 17 nowych lokacji.

A tutaj kilka screenów :

Postaw piwo autorowi tego posta

Gucio777 
Gatsuga xD

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 59/59
Wysłany: 2008-08-08, 19:43   

Pamiętam jak mój kuzyn w to grał, miał od kolegi i kiedy do niego przyjeżdżałem grałem w to, nawet fajna gierka, grafika jak dla mnie dobra :) taka sama jak w Cs'ie ;) tzn. podobna :) moja ocena to 8/10

Ocieks 
pr0 mod

Piwa: 66/21
Wysłany: 2008-08-09, 12:00   

Gucio777 napisał/a:
nawet fajna gierka,

Mi się znudziło po 2 czy 3 poziome :P Chciałem sprzedać ale jakoś nie wyszło :) Gdy widziałem inne Gameplaye to zapowiadała się troszeczkę lepiej ;)

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu